edi rama dhunoi grate ne miting; i ngarkoi me plehra.Grate fshihnin fytyren nga kamerat
Faqja 1 e 1
06122009
edi rama dhunoi grate ne miting; i ngarkoi me plehra.Grate fshihnin fytyren nga kamerat
Opinioni publik ka pare dje se si vetem grate ishin te ngarkuara me thase ne plehra.Ne vend qe Edi Rama te kishte paguar burra per te mbartur thase me plehra (me qe i paska kaq qejf) ai perseri ka preferuar qe plehrat ti mbanin grate. Grate duhej te kishin lule ne miting dhe jo plehra.Grate u vune re teksa fshihnin fytyrat nga turpi per veprimin qe kryenin ne kundershtim me vullnetin e tyre. Ky eshte nje turp dhe nje mendesi dhunuese per grate qe ende e mundon Edi Ramen.
Nga Zef LLESHI
Nga Zef LLESHI
edi rama dhunoi grate ne miting; i ngarkoi me plehra.Grate fshihnin fytyren nga kamerat :: Komentet
allah allah ktej i ka lujt allaj krejt truni ... kam pa skam pa ... kam nigju e skam nigju po protesta me plena skisha pa ... ktu jam tu pa perdit protesta .. allaj protesta me plena ene me gjona tkti lloi skam pa .. le si ktu trrasin mren pa nja pa di me sen ene gjali i mretit jo mo si puna e ed rams si ka me kujtal e si pjerdh kerkusht ...
ky ishte nje akt i neveritshem i rames
edhe ligjerisht i denueshem,kete e kap ligji more zoterinj per ndotjen e ambjentit.Ku e ēon mushka kete psikopat,a ka njeri ta ndale kete apo ende do te durojme dhe degjojme psikopatite e ketij edepsezi
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi