TRAGJEDI NE BRUKSEL
Faqja 1 e 1
23012009
TRAGJEDI NE BRUKSEL
Ora 13 ne Bruksel Belgjike ,policia e Brukselit lajmeron mediat internacionale se ne periferi te Brukselit nje burre eshte futur ne nje cerdhe femijesh dhe ka there me thike 2 femije dhe nje te rritur duke i mbytur te vdekur ,kurse disa plagosur ,policia lajmeron se krimineli u arrestua nga policia duke tenduar te largohet nga vendi i krimit me nje biciklete
TRAGJEDI NE BRUKSEL :: Komentet
Re: TRAGJEDI NE BRUKSEL
Ngjarja ka ndodhur ne ēerdhen e femijeve ne komunen Sint-Gillis ne Dendermonde. Prokurori Christiaan Du Four njofton se nga kjo ngjarje kane mbetur te vrare dy femije dhe nje grua si dhe jane plagosur 11 femij dhe dy te rritur. Disa nga femijet jane ne rrezik per jeten.
Autori i ngjarjes eshte larguar me biēiklete por eshte kapur ne komunen Lebbeke. Ai e kishte lyer fytyren te bardhe ndersa syte i kishte bere te zeza, ben te ditur De Four. Thiken me te cilen kishte kryer krimin e kishte akoma me vete ne xhep. Policia nuk ben ende te ditur identitetin e tij.. Ne ēerdhe ishin 18 femij dhe 6 punonjese te personelit te sherbimit ne detyre. Femijet jane nga 0-3 vjeē. Prinderit dhe personeli jane vene nen kujdesin e psikologeve.Kryetari i Bashkise Dendermonde njofton se te gjithe njerezit qe duan informacion lidhur me kete ngjarje mund te telefonojne ne numrin 052/25.22.88 ne qendren e krizave.
Burimi MSN NIEUWS
Pershtati Teuta
Edituar pėr herė tė fundit nga Teuta nė Fri Jan 23, 2009 4:44 pm, edituar 5 herė gjithsej
Autori i ngjarjes eshte larguar me biēiklete por eshte kapur ne komunen Lebbeke. Ai e kishte lyer fytyren te bardhe ndersa syte i kishte bere te zeza, ben te ditur De Four. Thiken me te cilen kishte kryer krimin e kishte akoma me vete ne xhep. Policia nuk ben ende te ditur identitetin e tij.. Ne ēerdhe ishin 18 femij dhe 6 punonjese te personelit te sherbimit ne detyre. Femijet jane nga 0-3 vjeē. Prinderit dhe personeli jane vene nen kujdesin e psikologeve.Kryetari i Bashkise Dendermonde njofton se te gjithe njerezit qe duan informacion lidhur me kete ngjarje mund te telefonojne ne numrin 052/25.22.88 ne qendren e krizave.
Burimi MSN NIEUWS
Pershtati Teuta
Edituar pėr herė tė fundit nga Teuta nė Fri Jan 23, 2009 4:44 pm, edituar 5 herė gjithsej
Uaaa....ē'fare sadisti,uaaaa me femijet ,me engjejt e kesaj bote.Bobo ē'krim...ehhhhhh O PERENDI...
Sot si asnjeher tjeter kam degjuar shume sirena dhe i thashe vajzes mos ka ndodhur diēka se sot skane pushuar sirenat si asnjeher. Pastaj pame lajmet dhe u tronditem shume. Ende jam shume e tronditur.
Vertete nje tragjedi e tmerrshme ,edhe une i trishtova ne shpirte ,nuk eshte sapak e lehte te degjosh ngjarje te tilla sidomos ne femijet engjujt e pa faj ,
Belgjika eshte shokuar nga kjo ngjarje. Behet fjale per nje 20 vjeēar.Sipas VTM deshmitaret thone se ai e kishte lyer fytyren me te bardhe, syte i kishte bere te zeza ndersa floket te kuqe. Sipas VTM ai nuk eshte i panjohur per policine.
Edituar pėr herė tė fundit nga shqiptari nė Fri Jan 23, 2009 10:59 pm, edituar 1 herė gjithsej
Edituar pėr herė tė fundit nga shqiptari nė Fri Jan 23, 2009 10:59 pm, edituar 1 herė gjithsej
vertet skane pushuar sirenat sot kane gjithe diten edhe ketej nga antwerpeni .....Teuta shkruajti:Sot si asnjeher tjeter kam degjuar shume sirena dhe i thashe vajzes mos ka ndodhur diēka se sot skane pushuar sirenat si asnjeher. Pastaj pame lajmet dhe u tronditem shume. Ende jam shume e tronditur.
Kjo ngjarje tragjike nuk ka tronditur vetem Belgjiken por po thuaj te gjithe boten
Une personalisht nuk gjej fjale ta pershkruaj sa me ka vra ne shpirte ,ndoshta sepse kam femijen ne te njejten moshe me keta
kurre nuk e kisha menduar se nje ngjarje qe ndolle po thuaj 6000 km larg te me trondisin ne shpirte kaq fort ,menyra se si ka ndodhur,por une me gjithe zemer dhe me gjithe shpirte e ndaje dhimbjen me familjet e femijeve ,dhe ju uroje atyre ngushllime te perzemerta
Une personalisht nuk gjej fjale ta pershkruaj sa me ka vra ne shpirte ,ndoshta sepse kam femijen ne te njejten moshe me keta
kurre nuk e kisha menduar se nje ngjarje qe ndolle po thuaj 6000 km larg te me trondisin ne shpirte kaq fort ,menyra se si ka ndodhur,por une me gjithe zemer dhe me gjithe shpirte e ndaje dhimbjen me familjet e femijeve ,dhe ju uroje atyre ngushllime te perzemerta
Ne fillim u tha se ai ka ikur nga nje spital psikiatrik, por tani prokurori thot se ai nuk ka ikur nga ndonje spital psikiatrik dhe se nuk pranon qe te bashkepunoje me organet e hetimit.
Similar topics
» Bruksel-Vritet shqiptari ne krye te detyres
» Rama "padit" Berishen ne Bruksel
» Mashtrimi i Rames: Po iki ne Bruksel, shkon ne Paris
» Rama "padit" Berishen ne Bruksel
» Mashtrimi i Rames: Po iki ne Bruksel, shkon ne Paris
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi